Evijärvi

 1. Puolukka-asema sittenkin Evijärvelle

  4H-yhdistyksen marja-asema avataan vanhalle palolaitokselle ensi viikolla.

 2. Evijärven kunta on luopumassa vanhan paloaseman ostamisesta, sillä valitukset ovat hidastaneet kaupan toteutumista. Kiinteistöä myyvällä Järvi-Z Oy:llä on paikalle toinen ostaja.

 3. Karteeki pois, Kyyhkynen tilalle

  Vuodesta 2008 toiminut Pyyhekauppa & Karteeki siirtyy pois Jääkärintien keskustan liiketilasta. Tiloissa aloittaa virallisesti syyskuussa evijärveläinen kukka- ja hautauspalvelu Kyyhkynen.

 4. Järviseutu-säätiön vuoden 2017 apurahoja voi hakea syyskuun viimeiseen päivään asti.

 5. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen yhtymähallitus ei kokouksessaan 16. kesäkuuta tehnyt päätöstä lääkäripalvelujen tai akuuttivuodeosaston keskittämistä kanta-Kauhavalle, mutta se päätti laittaa vauhtia sopivien tilojen saamiseksi. Akuuttivuodeosasto aiotaan sijoittaa Kauhavan Kauppatien…

 6. Muuttajat arvioivat kotiseutuaan

  Äskettäin julkaistu Alajärveä, Evijärveä, Lappajärveä, Soinia ja Vimpeliä koskeva muuttajatutkimus kertoo, että kunnista muutetaan pois etenkin työn tai opiskelun takia.

 7. Evijärven Jokikylän kyläyhdistyksen vuotuisessa lasten maatalousnäyttelyssä eläimet ja maatalouskoneet olivat huomion keskipisteinä.

 8. Seinämaalaus ilahduttaa Antinrinteellä

  Vilma Saarinen on urakoinut kesätyönään seinämaalauksen Evijärvelle Antinrinteen palvelukeskukseen.

 9. Onkikisat ohi tältä kesältä

  Evijärven Urheilukalastajien järjestämät lasten ja nuorten onkikisat joutuivat vaihtamaan paikkaa pariin otteeseen.

 10. Evijärvellä valmistaudutaan parhaillaan Evijärvi tuottaa -messuihin, jotka pidetään Evijärven nuorisoseuralla lauantaina 9. syyskuuta. Tapahtuman järjestävät Evijärven Yrittäjät, yrittäjäyhdistyksen Elinvoimainen Evijärvi -hanke sekä Evijärven kunta. Nimensä mukaisesti tapahtuma…