Evijärvi

 1. Maksu perittäisiin sairaanhoidollisista sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan käynneistä, kuten haavanhoidot, ompeleiden poistot, korvahuuhtelu, injektiot ja matkailijoiden rokotukset, itsenäisistä vastaanottokäynneistä, kuten päivystävän sairaanhoitajan vastaanotto, sekä diabeteshoitajan tai astmahoitajan kaltaisen asiantuntijahoitajan vastaanotoista.

 2. "Olen työskennellyt jo pitkään kotiseurakunnassani ja ajattelin, että on hyvä välillä nähdä myös toisen seurakunnan elämää. Toivoisin, että voisin vastavuoroisesti rikastuttaa Evijärven seurakuntaa omalla kokemuksellani", Aki Paavolan sijaiseksi valittu Laura Lahdensuo kertoo.

 3. Äänestä Special Luciaa

  Vuoden 2019 Special Lucia valitaan joulukuun 11. päivä. Äänestä suosikkiasi viidestä ehdokkaasta.

 4. TÄNÄKIN vuonna joulutunnelmaan virittäydytään Evijärven joulupolulla perjantaina 29. marraskuuta. Polku kulkee kello 18–20 Jannen koneen takaa lähtevää Laituritietä pitkin venerantaan ja sieltä Pihlajarinteen kerhohuoneelle. Polun varrella kuunnellaan ja lauletaan partio- ja…

 5. Postin lakon vuoksi Järviseudun Sanomat jaetaan poikkeusjärjestelyin.

 6. Eläkeliiton liittohallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja, Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Merja Uusitalo otti puheessaan voimakkaasti kantaa vanhenemiseen liittyviin asenteisiin.

 7. Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piiri kokoontui lauantaina Vimpelin yhteiskoululla.

 8. Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoima, seitsemän kunnan yhteinen aluemarkkinointihanke on käynnistynyt. Marraskuun alussa sen projektipäällikkönä on aloittanut Maria Yli-Sikkilä.

 9. Evijärven kuntoilukeskus ry on saanut paikattua rahoitusvajettaan niin, että uuden kuntoilukeskuksen rakennustyöt on saatu aloitettua. Kaivurin kauha lyötiin maahan maanantaina 4. marraskuuta. Rahankeruu kuitenkin jatkuu yhä.

 10. Evijärven lukio huomioitiin marraskuun alussa palkintolaatalla aktiivisesta osallistumisesta Euroopan parlamentin ambassador school eli lähettiläskouluhankkeeseen. Euroopan parlamentti palkitsi kouluja, joissa tehtiin erilaisia Euroopan unioniin liittyviä projekteja.