Evijärvi

 1. Kylvöt siunattiin Vasikka-aholla

  Perinne on voimissaan Etelä-Pohjanmaan maalaispitäjissä.

 2. Evijärven lukio oli Etelä-Pohjanmaan maakunnan paras ja koko maan 34. paras lukio, kun Yle laittoi lukiot järjestykseen ylioppilaskirjoitusten tulosten perusteella. Ylen kokoama lista näyttää keskiarvon siitä pistemäärästä, minkä kunkin koulun lukiolaiset ovat saavuttaneet.…

 3. Kaksineuvoisen johtaja Antti Perkkalainen jää vuodenvaihteessa eläkkeelle jo toisen kerran. Hän kertoo, että Kaksineuvoisessa on tehty isoja muutoksia, jotka ovat lisänneet tehokkuutta. Myös lääkärien keskittäminen Kauhavalle oli hänen mielestään potilaiden kannalta hyvä ratkaisu. Suurimmat haasteet Kaksineuvoiselle tänä päivänä ovat voimakkaasti vanheneva väestö ja erityisesti kotihoito.

 4. Mainos

  Lauantaina Kivitipussa keikalle tuleva Juju sulauttaa monta musiikkigenreä yhteen laulun ja räpin keinoin.

 5. Hälytys keskisuuresta tieliikenneonnettomuudesta Kaustisentielle Evijärvellä tuli 19.5.2019 kello 12:57.

 6. Tietyömerkit varoittavat liikkujia poikkeavien olosuhteiden alueen lähestymisestä. Liikenneturva muistuttaa, että työmaiden merkintöjä ja opasteita on syytä noudattaa sekä oman että työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi. Tietyömailla tilannenopeuden merkitys korostuu, ja niillä liikkuvien on syytä pysyä valppaana ja rauhallisena.

 7. Poliisi muistuttaa koirakurista

  Järjestyslain mukaan koiran omistajan tai haltijan on pidettävä koira taajamassa kytkettynä. Koirat voivat olla irti vapaasti vain suljetulla pihalla, koirien harjoituspaikalla ja koirapuistoissa.

 8. Tehostettua valvontaa tehtiin keskiviikkoaamusta lähtien 24 tunnin aikana kaikkien poliisilaitosten alueella lukuun ottamatta Helsingin poliisilaitosta.

 9. Evijärven lukion ylioppilaat

  Seuraavat henkilöt saavat Evijärven lukiosta valkolakin

 10. Evijärven lukion uudet ylioppilaat keväällä 2019