Kuka juoksi Suomen maailmankartalle ja muuta urheiluhistoriaa olympiakisoja odotellessa 

Alajärveläislähtöinen Kalevi Luoma syöksyy Jyväskylän paikallisottelussa. Kuva Pekka Jyrkiäisen kokoelmista.
Alajärveläislähtöinen Kalevi Luoma syöksyy Jyväskylän paikallisottelussa. Kuva Pekka Jyrkiäisen kokoelmista.
Alajärveläislähtöinen Kalevi Luoma syöksyy Jyväskylän paikallisottelussa. Kuva Pekka Jyrkiäisen kokoelmista.
Alajärveläislähtöinen Kalevi Luoma syöksyy Jyväskylän paikallisottelussa. Kuva Pekka Jyrkiäisen kokoelmista.
MIKÄ on urheilun historiasta kiinnostuneen tärkein pyhiinvaelluskohde Suomessa? Lappajärveläiselle Masalle se on Helsingin Olympiastadion ja siellä sijaitseva urheilumuseo Tahto. Urheilumaailman tärkein tapahtuma olympialaiset järjestetään joka neljäs kesä, nyt heinäkuun lopusta alkaen....

MIKÄ on urheilun historiasta kiinnostuneen tärkein pyhiinvaelluskohde Suomessa? Lappajärveläiselle Masalle se on Helsingin Olympiastadion ja siellä sijaitseva urheilumuseo Tahto. Urheilumaailman tärkein tapahtuma olympialaiset järjestetään joka neljäs kesä, nyt heinäkuun lopusta alkaen….

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.