Vuoden 1961 ylioppilaat kokoontuivat muistelemaan menneitä vuosia

Marja-Liisa Haveri-Nieminen, (vas), Varpu Heikkilä, Sirkka Silvennoinen, Mirja Raasakka, Marja-Liisa Lakaniemi, Pirjo Havinen ja Riitta Peritalo, Kyösti Latvala (takana vas.), Jaakko Mäkelä, Asko Savola, Jorma Heikkilä ja Lasse Mäkelä tapasivat Pirjo Havisen luona.
Marja-Liisa Haveri-Nieminen, (vas), Varpu Heikkilä, Sirkka Silvennoinen, Mirja Raasakka, Marja-Liisa Lakaniemi, Pirjo Havinen ja Riitta Peritalo, Kyösti Latvala (takana vas.), Jaakko Mäkelä, Asko Savola, Jorma Heikkilä ja Lasse Mäkelä tapasivat Pirjo Havisen luona.
Marja-Liisa Haveri-Nieminen, (vas), Varpu Heikkilä, Sirkka Silvennoinen, Mirja Raasakka, Marja-Liisa Lakaniemi, Pirjo Havinen ja Riitta Peritalo, Kyösti Latvala (takana vas.), Jaakko Mäkelä, Asko Savola, Jorma Heikkilä ja Lasse Mäkelä tapasivat Pirjo Havisen luona.
Marja-Liisa Haveri-Nieminen, (vas), Varpu Heikkilä, Sirkka Silvennoinen, Mirja Raasakka, Marja-Liisa Lakaniemi, Pirjo Havinen ja Riitta Peritalo, Kyösti Latvala (takana vas.), Jaakko Mäkelä, Asko Savola, Jorma Heikkilä ja Lasse Mäkelä tapasivat Pirjo Havisen luona.
VIMPELIN yhteiskoulussa vuonna 1961 ylioppilaaksi päässeessä luokassa oli 36 oppilasta. –Luokallamme oli alun perin oppilaita Perhosta, Alajärveltä, Lappajärveltä, Vaasasta ja Vetelistä, kertoi Pirjo Havinen, joka on nykyään koollekutsujana. –Luokkatapaamisen laittoi alkuun nyt ...

VIMPELIN yhteiskoulussa vuonna 1961 ylioppilaaksi päässeessä luokassa oli 36 oppilasta.

–Luokallamme oli alun perin oppilaita Perhosta, Alajärveltä, Lappajärveltä, Vaasasta ja Vetelistä, kertoi Pirjo Havinen, joka on nykyään koollekutsujana.

–Luokkatapaamisen laittoi alkuun nyt …

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA