Pesisfestivaaleilla luvassa kymmenen päivää tapahtumien runsautta – festivaalikoordinaattori on menossa mukana aamusta iltaan 

Santeri Syynimaa toimii kolmansien Pesisfestivaalien tapahtumakoordinaattorina.
Santeri Syynimaa toimii kolmansien Pesisfestivaalien tapahtumakoordinaattorina.
Santeri Syynimaa toimii kolmansien Pesisfestivaalien tapahtumakoordinaattorina.
Santeri Syynimaa toimii kolmansien Pesisfestivaalien tapahtumakoordinaattorina.
VIMPELIN Pesisfestivaalien kotisivulla kello raksuttaa kohti H-hetkeä. Tapahtumat starttaavat perjantaina 5. heinäkuuta. Ensimmäisenä ohjelmanumerona on 4H:n onkikilpailu ja reilun viidenkymmenen ohjelmanumeron kymmenenpäiväinen kokonaisuus päättyy sunnuntaina 14. heinäkuuta Superpesisotte...

VIMPELIN Pesisfestivaalien kotisivulla kello raksuttaa kohti H-hetkeä. Tapahtumat starttaavat perjantaina 5. heinäkuuta. Ensimmäisenä ohjelmanumerona on 4H:n onkikilpailu ja reilun viidenkymmenen ohjelmanumeron kymmenenpäiväinen kokonaisuus päättyy sunnuntaina 14. heinäkuuta Superpesisotte…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA