Hylätty talo paloi Alajärvellä

Hylätty talo paloi Alajärven Ankkuritiellä torstaina.
Hylätty talo paloi Alajärven Ankkuritiellä torstaina.
Hylätty talo paloi Alajärven Ankkuritiellä torstaina.
Hylätty talo paloi Alajärven Ankkuritiellä torstaina.

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos sai torstai-iltana ilmoituksen Ankkuritiellä palavasta omakotitalosta. Hylätty talo oli syttynyt palamaan. Pelastuslaitos sammuttipalon. Henkilövahinkoja ei aiheutunut.

Lue nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.