Väinöntalon kesässä tapahtuu 

Väinöntalon ovet avautuvat 1. kesäkuuta.
Väinöntalon ovet avautuvat 1. kesäkuuta. Kuva arkistosta.
Väinöntalon ovet avautuvat 1. kesäkuuta.
Väinöntalon ovet avautuvat 1. kesäkuuta. Kuva arkistosta.

VÄINÖNTALON museon kesä Evijärvellä on tapahtumia täynnä. Talon ovet avautuvat yleisölle kesäkuun ensimmäisenä päivänä, jolloin on ilmainen sisäänpääsy museoon ja Muorin Puodissa tarjolla uutuustuotteita sekä avajaistarjouksia. 

Avoimet kylät -päivä 8. kesäkuuta kutsuu kirppistelemään ja tekemään saunavihtoja. Vilttikirppispaikka on ilmainen, saunavitsasta peritään pieni materiaalimaksu. Pihassa pääsee tutustumaan kesälampaisiin. Evijärven Musiikinystävät esiintyvät kello 13 ja 14. Onnenpyörällä voi päästä ilmaiseksi sisään museoon.  

Juhannuspäivänä 22. kesäkuuta avataan kesänäyttelyt kello 13. Näyttelyissä pääsee tutustumaan vanhanajan kouluun, postikortteihin sekä kiviesineisiin. Avajaisissa on pelimannimusiikkia.  

Torstaista perjantaihin 27.–28. kesäkuuta museolla vierailee kesätaiteilija Anna Asplund.  

Runon ja musiikin iltapäivää vietetään 6. heinäkuuta kello 13 alkaen. Perinteiset kesäseurat järjestetään 28. heinäkuuta kello 18.30 ja sunnuntaina 25. elokuuta vietetään paikallismuseopäivää Väinöntuvalla yhteislaulutilaisuuden merkeissä kello 13. Vielä 29. elokuuta kokoonnutaan tarinailtaan kello 18. 

Museo on avoinna kesän ajan tiistaista sunnuntaihin kello 11–18 ja syyskuussa arkisin kello 9–15. Juhannusaattona museo on suljettu. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.