Onko maalla mukavaa? 

Maalla sienimetsäkin on usein aivan nurkan takana.
Maalla sienimetsäkin on usein aivan nurkan takana.
Maalla sienimetsäkin on usein aivan nurkan takana.
Maalla sienimetsäkin on usein aivan nurkan takana.
FINNTRIO teki vuonna 1978 musiikkialbumin ”Kyllä maalla on mukavaa” ja siinä on hauskoja kantrihenkisiä rallatuksia maaseutuun liittyen. Jossakin televisiomainoksessa myös lauleskeltiin taannoin, kuinka mukavaa maalla onkaan. Kyllä kai maalla sitten on mukavaa. Vai onko sittenkään? En ti...

FINNTRIO teki vuonna 1978 musiikkialbumin ”Kyllä maalla on mukavaa” ja siinä on hauskoja kantrihenkisiä rallatuksia maaseutuun liittyen. Jossakin televisiomainoksessa myös lauleskeltiin taannoin, kuinka mukavaa maalla onkaan. Kyllä kai maalla sitten on mukavaa. Vai onko sittenkään? En ti…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.