MTK:n retki maatilalle on perinteeksi muodostunut tapa Kortesjärvellä 

Lapset olivat innoissaan, kun saivat kokeilla lypsämistä. Kuva: Jarkko Mattila.
Lapset olivat innoissaan, kun saivat kokeilla lypsämistä. Kuva: Jarkko Mattila.
Lapset olivat innoissaan, kun saivat kokeilla lypsämistä. Kuva: Jarkko Mattila.
Lapset olivat innoissaan, kun saivat kokeilla lypsämistä. Kuva: Jarkko Mattila.

MTK-KORTESJÄRVEN paikallisyhdistys tarjosi 29. toukokuuta Kortesjärven eskarilaisille sekä eka- ja tokaluokkaisille jo perinteeksi muodostuneen maatilaretken. Retki kohdistui tänä vuonna Saku Syväjärven ja Noora Talvitien tilalle.  

–On hyvin tärkeää, että lapset pääsevät tutustumaan eläimiin, koneisiin ja maatilan arkeen, kertoo MTK:n puheenjohtaja Jarkko Mattila

Snellman tarjosi retkeläisille nakkeja ja lihapullia, paikallisyhdistys hoiti mehut ja pullat ja Atria huolehti tarvittavat suojavarusteet. Poniratsastusta oli maatilapäivässä ohjaamassa Maria Laurila Purmojärveltä. Lapset tykkäsivät päivästä maatilalla ja naposteltavat menivät parempiin suihin. 

Sirpa Kiviaho 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.