Kympin johtajan valintatyöryhmä esittää yhtymähallitukselle hakuaikaa jatkettavaksi

Kympin johtajan valintatyöryhmä esittää yhtymähallitukselle hakuaikaa jatkettavaksi .
Kympin johtajan valintatyöryhmä esittää yhtymähallitukselle hakuaikaa jatkettavaksi.
Kympin johtajan valintatyöryhmä esittää yhtymähallitukselle hakuaikaa jatkettavaksi .
Kympin johtajan valintatyöryhmä esittää yhtymähallitukselle hakuaikaa jatkettavaksi.

Kuntayhtymä Kympin johtajan rekrytointia valmisteleva valintatyöryhmä kokoontui tiistaina 28.5.2024 läpikäymään hakemuksia ja valmistelemaan kuntayhtymän johtajan rekrytointiprosessin jatkoa.

Keskustelun jälkeen valintatyöryhmä linjasi yksimielisesti, että hakuaikaa jatketaan.

– Saimme 11 hakijaa kuntayhtymän johtajan tehtävään. Olemme iloisia hakijamäärästä ja siitä, että johtajan virka herätti kiinnostusta hakijoissa ympäri Suomen. Kuntayhtymän johtajan virka on Kympin alueella tärkeä osaavan työvoiman saatavuuden kannalta, joten päätimme pitkän keskustelun jälkeen esittää 14.6.2024 kokoontuvalle yhtymähallitukselle hakuajan jatkamista maanantaihin 12.8.2024 klo 12:00 saakka.

Aikaisemmin hakeneet huomioidaan virantäytössä automaattisesti. Haussa oli mukana hyviä hakijoita, joiden toivomme olevan käytettävissä myös jatkossa toteaa valintatyöryhmän ja Kuntayhtymä Kympin yhtymähallituksen puheenjohtaja Tuula Mäki-Fränti.

Johtajaksi hakeneet löydät täältä

Lue myös nämä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.