4 L – Lisää laatua Lakeuden lukioihin -hanke pääsi maaliin

Kauhavan lukion rehtori Toni Uusimäki raportoi kollegoilleen hankkeesta.
Kauhavan lukion rehtori Toni Uusimäki raportoi kollegoilleen hankkeesta.
Kauhavan lukion rehtori Toni Uusimäki raportoi kollegoilleen hankkeesta.
Kauhavan lukion rehtori Toni Uusimäki raportoi kollegoilleen hankkeesta.
OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ edellyttää tasalaatuisuutta Suomen kaikkiin lukioihin ja sen saavuttamiseksi antoi lukioille tehtäväksi laatia laatustrategian. Laatutekijöinä strategiassa ovat laadukas oppiminen, hyvinvointi ja osallisuus, toimintakulttuurin kehittäminen ja lukiokoulutuksen ...

OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ edellyttää tasalaatuisuutta Suomen kaikkiin lukioihin ja sen saavuttamiseksi antoi lukioille tehtäväksi laatia laatustrategian. Laatutekijöinä strategiassa ovat laadukas oppiminen, hyvinvointi ja osallisuus, toimintakulttuurin kehittäminen ja lukiokoulutuksen …

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.