Torstai-klubi palkitsi neljä Kauhavan miestä kerralla: Arto Mantela valittiin Kortesjärveltä

Kauhavan miehiksi valittiin Arto Mantela (vas.), Petri Hietamäki, Esa Olli ja Vesa Salo. Kuva: Leena Ulvinen.
Kauhavan miehiksi valittiin Arto Mantela (vas.), Petri Hietamäki, Esa Olli ja Vesa Salo. Kuva: Leena Ulvinen.
Kauhavan miehiksi valittiin Arto Mantela (vas.), Petri Hietamäki, Esa Olli ja Vesa Salo. Kuva: Leena Ulvinen.
Kauhavan miehiksi valittiin Arto Mantela (vas.), Petri Hietamäki, Esa Olli ja Vesa Salo. Kuva: Leena Ulvinen.

TORSTAI-KLUBI on valinnut aiemmin neljä kertaa Kauhavan Vuoden naisen, viimeksi Eija Hautalan Kauhavalta. Nyt klubi valitsi kerralla neljä Kauhavan miestä, yhden jokaisesta kaupunkiin kuuluvasta pitäjästä. Arto Mantela on Vuoden mies Kortesjärvellä, Vesa Salo Alahärmässä, Petri Hietamäki Ylihärmässä ja Esa Olli kanta-Kauhavalla.

–Nämä muistamiset tulivat osallistumisesta Kauhavan kiertoajeluihin, kertoo idean äiti Eeva Haapsaari.

–Autoalan yrittäjät Mantela ja Salo ovat antaneet autonsa kiertoajeluille kaksi kertaa, valtuutettunakin toimiva Salo on aina valmis hyvän tekemiseen ja kauppias Esa Olli auttaa aina kaikin mahdollisin tavoin sekä tekee vapaaehtoistyötä. Kaikissa näissä palkituissa on auttamisen iloa. Ja sehän se on parasta, yhteisön eteen toimiminen ja tieto siitä, että voi tehdä jotain muiden hyväksi. Sitä ei mikään raha korvaa.

–Ei tiedä koska kenellekin meille kello lyö, joten laitettiin kaikki likoon ja palkittiin kerralla neljä miestä, nauraa Haapsaari.

Palkinnoksi tunnustuksen saajille tarjotaan ilmainen lounas.

Mainos

HAAPSAARI puhuu vahvasti Kauhavan yhtenäisyyden puolesta.

–Toistakymmentä vuotta on tehty sopua neljän entisen pitäjän kohdalla, eikä millään tahdota taipua siihen, että yhdessä ollaan vahvempia toimijoita. Jos kaikki elävät vain omaa kylää ja kaupunginosaa varten, ei päästä niin hyviin saavutuksiin. Täällä on paljon hyvää ja jokainen voi tehdä jotain sen eteen, että täällä on vielä parempi olla.

KORTESJÄRVELÄINEN Arto Mantela iloitsi tunnustuksesta ja siitä, että ehti kiireen keskeltä torstain tapahtumaan mukaan.

–Ainahan se mukavaa on, kun tämmöisen tunnuksen saa. Tosin monenlaista kommenttia on korviin tullut esimerkiksi siitä, että kuskit ovat olleet ruoka-aikaan kotona, naurahtaa Arto.

Mantelan mukaan Kauhavan ja Kortesjärven yhteistyö on sujunut ihan hyvin, vaikka palvelut ovat paikkakunnalla vähentyneet. Hän toivoo, että Kauhavan kaupunki pitää kaikkien kaupunginosien yrittäjät samalla viivalla ja kohtelee tasapuolisesti.

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.