Ensimmäinen neljännes näyttää Soinissa hyvältä

Soinin kunnan talous on vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen jälkeen hyvällä mallilla.
Soinin kunnan talous on vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen jälkeen hyvällä mallilla.
Soinin kunnan talous on vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen jälkeen hyvällä mallilla.
Soinin kunnan talous on vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen jälkeen hyvällä mallilla.

SOININ kunnanhallituksen kokouksessa 20. toukokuuta tuotiin tiedoksi, että vuoden ensimmäinen kvartaali on talouden osalta ollut hyvä. Verotulokertymiä on ollut oletettua enemmän. Toteumaprosentti on maaliskuun lopussa koko kunnan osalta 19,6 prosenttia, kun se tässä vaiheessa vuotta se voisi olla lähempänä 25 prosenttia. Kunnantalouden toteutuminen etenee suunnitellusti.

Soinin Koiraharrastajien kanssa laaditaan vastikkeeton käyttöoikeussopimus koirapuiston käytöstä ja Vehun Riistamiehille annetaan lupa metsästykseen kunnan omistamilla mailla Raitamäessä.

Kunnanjohtaja Maija Pihlajamäki valittiin kunnan edustajaksi Järvinet Oy:n hallitukseen. Kunnanhallitus myös hyväksyi JPYP:n osakkeiden myynnin Evijärvelle, mikäli saman tapaisen päätöksen tekevät Evijärven kunta ostajana, sekä Lappajärven ja Vimpelin kunnat myyjinä.

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä uutiset

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.