60 vuoden taival kansien väliin

Evijärven lukion juhlakirjan taustalla työskennellyt toimikunta juhlisti valmistunutta kirjaa 16.5.2024. Kuvassa Riitta Mustajärvi (vas.), Päivi Kultalahti, Mauri Jokela, Päivi Lappinen, Hannu Kirsilä, Paula Kultanen ja Tuija Saarteinen. Kuva: Henri Salminen.
Evijärven lukion juhlakirjan taustalla työskennellyt toimikunta juhlisti valmistunutta kirjaa 16.5.2024. Kuvassa Riitta Mustajärvi (vas.), Päivi Kultalahti, Mauri Jokela, Päivi Lappinen, Hannu Kirsilä, Paula Kultanen ja Tuija Saarteinen. Kuva: Henri Salminen.
Evijärven lukion juhlakirjan taustalla työskennellyt toimikunta juhlisti valmistunutta kirjaa 16.5.2024. Kuvassa Riitta Mustajärvi (vas.), Päivi Kultalahti, Mauri Jokela, Päivi Lappinen, Hannu Kirsilä, Paula Kultanen ja Tuija Saarteinen. Kuva: Henri Salminen.
Evijärven lukion juhlakirjan taustalla työskennellyt toimikunta juhlisti valmistunutta kirjaa 16.5.2024. Kuvassa Riitta Mustajärvi (vas.), Päivi Kultalahti, Mauri Jokela, Päivi Lappinen, Hannu Kirsilä, Paula Kultanen ja Tuija Saarteinen. Kuva: Henri Salminen.
60 vuotta oppimisen iloa! -juhlakirja Evijärven lukiosta on julkaistu.

60 vuotta oppimisen iloa! -juhlakirja Evijärven lukiosta on julkaistu.

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.