Uusimmat kesäblogit:

Meillä on nyt kaikki avaimet matkailun hyödyntämiseen ja takanamme on vahva selkänoja, jolle rakentaa tämä uusi mahdollisuus ja globaali brändi, sanoo Sami Alasara kolumnissaan.
Geopark

Vielä on kesää jäljellä 

TÄMÄN kolumnin tullessa ulos olenkin toipilaana leikkauksen jälkeen. Minulla toivon mukaan operointiin onnistuneesti oikean polven

Vedon Karoliina Rytkönen päättämässä nopeaa hyökkäystä ottelussa Honkaa vastaan. (Kuva: J-P Hiirikoski)
Koripallo

Honka haki voiton Vimpelistä

Veto-Honka 61–72 Vimpelin Veto taipui Tapiolan Hongalle koriluvuin 61–72 (24–41) Naisten Korisliigan ottelussa Vimpelissä. Veto aloitti

Valtio kunnan kukkarolla.
Kannanotto

Valtio kunnan kukkarolla 

Näyttää vahvasti siltä, että yhä kiristyvässä talousahdingossaan valtio kurkkii myös kuntien kukkarolle. Ei sinänsä mitään uutta

Toimittajamme Johanna Korkea-aho vastasi lukijan kysymykseen.
Lukija kysyy

Lukija kysyy, toimitus vastaa 

LUKIJA kysyy: Miksi meidän paikkakunnalta oli tässä lehdessä niin vähän juttuja? Minäpä tartun tähän kysymykseen

Puutarhat rentouttavat ja lisäävät hyvinvointia muun muassa kaikkien aistiemme avulla.

Puutarha herättää aistisi

PUUTARHAN hyvinvointia edistävät vaikutukset heräävät aistiemme kautta. Luonnon ja puutarhojen herätteet aktivoivat mieltämme ja kehoamme

Uusimmat

Tulevia tapahtumia

Päivää
Tuntia

Artikkelit vuosittain

Artikkelit kuukausittain

Evijärven Teinineuvola-toimintaan saatiin odotettu puhuja, kun erityistason psyko- ja perheterapeutti Pia Penttala saapui luennoimaan niin ammattikasvattajille kuin perheillekin. Penttalan luentoja oli mahdollistamassa iso taustajoukko. Kuvassa osa tapahtuman järjestäjistä Penttalan (kesk.) kanssa.
Kasvatus

Pia Penttala luennoi napakan rohkaisevasti Evijärvellä

KESKIVIIKKONA Evijärven keskikoulun auditoriossa vieraili laajasti tunnettu puhuja, kun erityistason psyko- ja perheterapeutti Pia Penttala saapui puhumaan kasvatusalan ammattilaisille sekä teini-ikäisten vanhemmille kahden eri luennon verran.

Evijärvellä syksystä asti järjestetty Teinine…

EVIJÄRVEN kunnanhallitus käsitteli kokouksessaan 25. maaliskuuta vuoden 2023 tilinpäätöksen, jonka tulokseksi muodostui 1 189 468 euroa.
Avustukset

Evijärvi ylsi yli miljoona euroa plussalle

EVIJÄRVEN kunnanhallitus käsitteli kokouksessaan 25. maaliskuuta vuoden 2023 tilinpäätöksen, jonka tulokseksi muodostui 1 189 468 euroa. Vuosikate oli 2 130 266 euroa, 304 000 euroa talousarviota parempi.

Kunnan taseessa ylijäämää on 5,036 miljoonaa euroa eli 2 191 euroa per asukas…

Välijoentien esteetön luontopolku Lappajärvellä tarjoaa elämyksiä myös geologisesta näkökulmasta.
Asuminen ja ympäristö

Lappajärvellä halutaan panostaa myös esteettömiin Geopark-elämyksiin  

ESTEETTÖMÄT luontoliikunta, -retkeily ja -matkailumahdollisuudet palvelevat isoa joukkoa kotimaisia ja kansainvälisiä matkailijoita. Esteettömyys palvelee liikunta- ja toimintarajoitteisten lisäksi alati kasvava ikääntyvien luontoliikkujien joukkoa sekä lapsiperheitä.  

Kraatterijär…

Ei enää uutisia tällä sivulla

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.