Evijärven perinneruokapäivässä palataan leivän alkulähteille
SUNNUNTAINA 27. huhtikuuta järjestetään Evijärven Vasikka-ahon Sopulassa perinneruokapäivä. Ruokaa on tarjolla kello 12–15 ja mukaansa saa myös reseptit. Yksi tapahtuman tavoitteista on ruokaperinteen ja -kulttuurin siirtäminen uusille sukupolville. –Tapahtuman tarkoituksena on herättää muistamaan, mistä ruoka on lähtöisin ja kuinka tärkeää on käyttää kotimaista ruokaa, sanoo järjestelyistä vastaava Vieno Maria Mäkelä. –Nykyään puolet elintarvikkeista tuodaan ulkomailta. … Jatka artikkelin Evijärven perinneruokapäivässä palataan leivän alkulähteille lukemista
Kopioi ja liitä tämä koodi WordPress-sivustollesi luodaksesi upotteen
Kopioi ja liitä tämä koodi sivustollesi luodaksesi upotteen