Nm-Wipesin toimialajohtaja vaihtui 

Nm-Wipesin toimialajohtajana on aloittanut Juha Myrskog.

NM-WIPESIN toimialajohtajana on aloittanut 9.1.2023 Juha Myrskog. Hänelle siirtyy Nm-Wipesin kuitupyyhkeiden vetovastuu Kari Nyyssösen jäädessä eläkkeelle. 

–Juhalla on pitkän linjan kokemus myyntityöstä ja asiakkuuksien hoitamisesta. Hän on toiminut sekä kotimaisten, että ulkomaisten tuotebrändien parissa aina ruohonjuuritasolta myynnin johtamiseen ja liiketoiminnan aloittamiseen Suomessa.  

–Kiitämme Karia yrityksen eteen tehdystä työstä. Samalla olemme erittäin iloisia saadessamme Juhan joukkoomme vahvistamaan entisestään Nm-Wipesin brändiä ja kasvattamaan Lappajärvellä valmistettujen tuotteidemme tunnettavuutta, sanoo hallituksen puheenjohtaja Harri Viita-aho.  

–Kuituliinan vähittäismyynti keskittyy Lappajärven Värjäämölle. Värjäämön myymälän valikoimasta löytyy muun muassa kuituliinarullat kaikkeen puhdistamiseen ja kiillottamiseen, viiden kilon säkit siivoukseen ja moppeihin, ”rimpulasäkit” esimerkiksi huoltamo- ja yleispuhdistukseen sekä edulliset kahden kilon kakkoslaadun säkit. Tukku- ja yritysmyynnistä vastaa jatkossa Juhan ohella Eija Kakkuri, jatkaa Viita-aho. 

YRITYS perustettiin 1980-luvun alussa. Kaikki alkoi kuorma-autollisesta märkiä kuitupyyhkeitä, joka päätyi 80-luvun alussa yrittäjä Kari Nyyssöselle sattuman kaupalla. Tuosta noin kymmenen tuhannen kilon kuitupyyhe-erästä alkoi Nm-Wipesin tarina. Kuitupyyhkeitä on leikattu ja pakattu Lappajärvellä siis jo vuosikymmenien ajan. Tuossa ajassa valmistustekniikat, materiaalit ja asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet. Perustarve, eli puhdistaminen, on pysynyt kuitenkin samana.  

Lappajärven Värjäämö oy osti Nm-Wipesin kuituliiketoiminnan vuonna 2019. Toiminta jatkuu uudessa, vuonna 2022 valmistuneessa teollisuushallissa seitsemän työntekijän voimin. Lappajärven Värjäämön värjäys- ja kudemyyntitoiminta työllistää lisäksi viisi henkilöä.  

Kuitupyyhkeitä käytetään muun muassa suurtalouskeittiöissä, kouluissa, hotelleissa, sairaaloissa, teollisuushalleissa, kampaamoissa sekä kodeissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.