Lappajärvellä pyörii ensi kesänä kolmas pyörä

Lappajärven Kesäteatterin kesän 2023 musiikkikomedia on nimeltään Kolmas pyörä.
Lappajärven Kesäteatterin kesän 2023 musiikkikomedia on nimeltään Kolmas pyörä.
KESÄLLÄ 2023 Lappajärven kesäteatterin ohjelma on monipuolinen ja tuttuun tapaan musiikkia sekä huumoria täynnä. Silloin Lappajärvelle rantautuu musiikkikomedia Kolmas pyörä.

Komedia on tunnettujen suomalaisten hittien täyttämä tarina nettideittailun villistä maailmasta. Tinder, EliittiKumppani, Match, Be2, mistä ja miten tietää missä ja ”Kuka on se oikea” tai onko kaikille olemassa ”Meidän biisi” ja ”Paremmat päivät”.

–Rakkauden autokorjaamo, Pesänjako ja Swingijengi -esitysten kirjoittajien Sami Hintsasen, Jani Karvisen, Ville Pusan ja Ville Majamaan uusi rakastettavan hauska komedia marssittaa näyttämölle naurettavan gallerian deittikumppaneita, joiden kanssa yleisöllä on täysi työ selvitä treffien loppuun asti rakastumatta tai vaipumatta epätoivoon, kuvailee Kristian Hyyppä Lappajärven Kesäteatterista.

–Miksi rakastuminen on niin helppoa, mutta rakastaminen niin vaikeaa? Montako eri hahmoa pystytään esittämään yhden komedian aikana? Ja mihin katosi Saaran unelmien mies Matti? Tule Kolmannen pyörän kyytiin ja ota selvää!

–Lavalla loistavat muun muassa televisiostakin tuttu Sofia Arasola (Salatut elämät/Rantabaari) sekä jo viime kesänä Lappajärvellä ihastuttanut Mikko Rantaniva.

Rooleissa nähdään heidän lisäkseen Janne Kallioniemi, Ville Pusa ja Mikaela Nokelainen. Tuotannosta vastaavat Pinky Ponky Productions Oy ja Lappajärven kesäteatteri.

KESÄTEATTERIN ohjelmassa on luvassa tuttuun tapaan konsertteja ja stand up esityksiä.

–Ohjelmaa julkaistaan lähempänä kesää.

Lappajärven Kesäteatteri pyörittää myös Hotelli Kivitipun rannassa sijaitsevaa Terrace Kirppu -rantaravintolaa.

–Rantalava rakentuu toukokuun lopulla ja kesälauantaisin saadaan nauttia livemusiikista. Terrace Kirpusta voi vuokrata myös ensi kesänä aktiviteetteja luontomatkailuun: sup-laudat, kajakit, vesijetit sekä kalastuspalvelut.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.