Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Väkeä oli paikalla aamun ensimmäisestä, kello 9:30 käynnistyneestä pelistä aina viimeiseen saakka, joka päästiin käynnistämään hieman kello 20 jälkeen. Päivän aikana hallilla seurasi pelejä useita satoja katsojia. Kotijoukkueen taistelussa sarjakärkeä vastaan eli mukana 128 hengen yleisö.

Aamun ensimmäisen pelin S.C. Alajärvi pelasi sarjan toista tulokasjoukkuetta, Ähtäri Pallohaukkoja vastaan. Alussa oli havaittavissa jännitystä, joka kuitenkin hälveni pelin edetessä. Ottelua käytiin tasaisissa merkeissä, kunnes toisessa erässä Siiri Ahopelto pääsi iskemään tutkaparinsa Niina Männistön syötöstä monitoimihallin historian ensimmäisen virallisen maalin. Samassa erässä syntyi vielä kaksi maalia: toinen Niina Flinkin (Maiju Hänninen) ja toinen Greta Niemen (Kirsi Lassila) toimesta.

–Vastustaja pääsi vielä yllättämään kerran, mutta ottelusta 3–1 voitto meille, iloitsi joukkueen kapteeni Maiju Hänninen. –Hyökkäykseen lähtö onnistui hyvin ja puolustus pelasi loistavasti! Maalivahtimme Sanni (Hänninen) otti monta komeaa torjuntaa.

LAPUAA vastaan pelatussa ottelussa ensimmäistä erää oli pelattu muutama minuutti, kun vastustaja teki ensimmäisen maalinsa. Siitä sisuuntuneena vain 43 sekuntia myöhemmin Tanja Tuomela (Greta Niemi) tasoitti ottelun. Pian saatiin tuulettaa toistamiseen, kun Silja Polvi kanttasi pallon maaliin.

Mainos

Toisen erän maaleista vastasi Maria Hautamäki Tanja Tuomelan syötöistä. Kolmannessa erässä vastustaja teki ylivoimamaalin. –Jos ei yleisö tähän mennessä ollut syttynyt kotijoukkueen peliin, niin viimeistään siinä vaiheessa, kun Maria Hautamäki iski hattutempun Greta Niemen syötöstä ja tilanteeksi taululle 3–5. Puolustus oli jälleen kiven kovaa ja Sanni pelasi maalinsuulla kauden parhaita pelejään.

Ähtäri-pelissä valmentajana toimi Kalle Yli-Kesäniemi, Lapua-pelissä Tuomo Pollari. Kimmo Pollari teki päivätyön katsomovalmentajana. Valmennustiimissä oli mukana myös Mika Valpas.

JOUKKUE on Pohjanmaan 6-lohkossa kahdeksantena. Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen tilillä on kolme voittoa, yksi tasapeli ja neljä tappiota. Seuraava turnaus S.C. Alajärven naisilla on Ähtärissä 14. joulukuuta.