Mainos
  • Teija Uitto-Kohonen, Vetovoimaa ja viihtyvyyttä Vimpeliin -hanke, projektipäällikkö, Viivi Korkiatupa (takana keskellä), Elinvoimaa kuntiin -hanke, projektipäällikkö, Susanna Korkiatupa, Vimpelin yrittäjien puheenjohtaja
  • Keynote-puhuja Mikko Kalliola

Megaseminaari “Imagolla Elinvoimaa” Vimpelissä!

Imagolla elinvoimaa -seminaarin innostavana keynote-puhujana nähdään Mikko Kalliola, joka tunnetaan innostavana tarinankertojana. Puhetilaisuuksissa hän saa kiitosta omaperäisistä näkökulmista, räjähtävästä energiasta ja ylitsepursuavasta huumorista.

Vimpelin yrittäjäyhdistys järjestää 27. maaliskuuta uskomattoman, inspiroivan ja innostavan megaseminaarin “Imagolla elinvoimaa”, Vimpelin yhteiskoululla. Seminaari on osa Vetovoimaa ja viihtyvyyttä Vimpeliin sekä Elinvoimaa kuntiin –hankkeita sekä Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien 80-vuotisjuhlakiertuetta.

Seminaarin teemana on positiivinen kehittäminen, elinvoima kuuluu kaikille ja miten imagolla voi lisätä elinvoimaa. Ajattelutavan muutos ja yhteinen kehittäminen on illan kantavia ajatuksia, samalla verkostoidutaan, sillä tilaisuuden yhteydessä on alueen yrittäjätreffit.

Illan aikana pureudutaan kysymyksiin, miten varmistamme elinvoiman säilymisen maakunnan reuna-alueilla? Miten voimme erottautua kiinnostavana ja varteenotettavana alueena kasvukeskusten rinnalla? Tilaisuus on tarkoitettu alueemme kuntalaisille, kuntapäättäjille ja tietysti yrittäjille. Tilaisuuteen on ilmoittautuminen.

Seminaarin innostavana keynote-puhujana nähdään Mikko Kalliola, joka tunnetaan innostavana tarinankertojana. Puhetilaisuuksissa hän saa kiitosta omaperäisistä näkökulmista, räjähtävästä energiasta ja ylitsepursuavasta huumorista. Paneelikeskusteluun osallistuu elinkeinoministeri Mika Lintilä, Vimpelin tuore kunnanjohtaja Sami Gustafsson, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Kati Pasto sekä Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

Seminaari-ilta on kaksi osainen ja se starttaa Elinvoimaa kuntiin -hankeen osuudella jo klo 16. Alkuillan osuudessa Crazy Townin asiantuntija Petra Pulkkinen valottaa seminaariväelle, millaista on työ tulevaisuudessa.

Vimpelin Yrittäjät

Jaa juttu: