• Kauhavan suunnittelutilaisuudessa valittiin kuntatiimi viemään tapahtuman järjestelyjä eteenpäin. Järjestöt voivat jo nyt ilmoittautua mukaan tapahtumaan.

Järjestötoiminta esittäytyy Järjestömarkkinoilla toukokuussa

Maakunnan alueella järjestetään toukokuussa kaikkiaan kahdeksan pop-up -tyyppistä järjestöjen esittelytapahtumaa. Alajärvellä tapahtuma järjestetään 6. toukokuuta, Kauhavalla 7. toukokuuta.

Suomi on yhdistysten luvattu maa. Järjestöjä on paljon, mutta tiedämmekö, millaista yhdistystoimintaa omalla alueellamme on? Toimiiko alueellamme sellaisia yhdistyksiä, joiden toimintaan haluaisit liittyä tai tarjoaako joku alueen yhdistyksistä sellaista palvelua, jota juuri sinä tarvitsisit. Voisitko sinä tehdä yhteistyötä jonkin järjestön kanssa tai toimia vapaaehtoisena jossain järjestössä? Näihin kysymyksiin saa vastauksia Järjestömarkkinoilta.

Järjestömarkkinoilla yhdistykset voivat tuoda esille omaa toimintaansa, erityisesti toiminnan ja tekemisen kautta. Järjestöt voivat kertoa, miksi heidän toimintansa on tärkeää. Kuntalaiset voivat puolestaan tutustua alueella oleviin järjestöihin, ja saada lisää tietoja yhdistystoiminnasta.

Lisää tietoa tapahtumasta löytyy Järjestötalon kotisivulta tai facebookista Järjestömarkkinat-sivulta. Sosiaalisessa mediassa tapahtumasarjan yhteinen merkki on #muavarten.

Toukokuun tapahtumien järjestelyistä vastaavat kuntatiimit. Alajärven kuntatiimin kokoonkutsujaksi nimettiin Liisa Heinilä ja viestintävastaavaksi Päivi Haapanen. Kauhavan tapahtumassa kokoonkutsuja on Marja-Liisa Nevala ja viestintävastaava Marita Mattila. Yhdistykset voivat jo nyt ottaa heihin yhteyttä, ja ilmoittautua mukaan tapahtumaan.

Jaa juttu: