Valtuusto palasi 12 vuoden taakse

Evijärven kunnanvaltuustoa puhutti maanantai-iltana 12 vuotta sitten hyväksytty metsänmyyntihinnasto, jonka olemassaolo oli painunut kunnassa unohduksiin. Hinnasto oli tullut esille viime viikolla erään kuntalaisen otettua yhteyttä kuntaan.

Valtuuston oli tarkoitus hyväksyä kauppa, jolla kunta olisi myynyt Juha ja Kirsi-Marja Perkkalaiselle kaksi metsäpalstaa Latukan läheltä. Palstat ovat yhteensä kooltaan noin 47 hehtaaria, niiden kauppahinnaksi oli neuvoteltu 78 000 euroa. Koska vuonna 2006 hyväksyttyä metsänmyyntihinnastoa ei ollut huomioitu kauppaa valmisteltaessa ja kauppahinta oli hinnastoon nähden selvästi alhaisempi, valtuusto päätti äänin 12–3 palauttaa kaupan uuteen valmisteluun.

Mainos

Metsäpalstojen myyntiin kytkeytyy toinen kauppa, jolla Perkkalaiset ja heidän omistamansa yhtiö puolestaan myisivät kunnalle maata tiepohjaksi Vattuaholta teollisuusalueen laajentamiseksi. Myös tämä kauppa palautui nyt uuteen valmisteluun.

Lue aiheesta lisää huomenna ilmestyvästä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.