Runoja seitsemän naisen voimalla

Sunnuntaina Evijärven koulukeskuksen auditoriossa kuullaan runoja naisen elämästä, kun estradille nousee Järvilakeuden kansalaisopiston runopiiri. Esitykseen mahtuu laaja kirjo erilaisten naisten erilaisia elämänvaiheita ja kohtaloita.

Runoja tulkitaan seitsemän lausujan voimin. Mukana ovat Hilja Elgbacka, Raili Järvinen, Paula Kultanen, Vieno-Maria Mäkelä ja Carita Surma-aho Evijärveltä sekä Mervi Mäki Alahärmästä ja Pirkko Saarijärvi Kortesjärveltä. Musiikista vastaa Satu Lumiaho.

Naisia on luotsannut runojen maailmaan näyttelijä Eija-Irmeli Lahti, jonka johdolla runopiiri on treenannut talven aikana muutaman otteeseen. Ohjaajatapaamisten välillä naiset ovat harjoitelleet ahkerasti keskenään, parhaimmillaan jopa pari kertaa viikossa.

Runoja naisen elämästä -esitys on Evijärven koulukeskuksen auditoriossa sunnuntaina 15. huhtikuuta kello 14. Katso JS-digistä pieni maistiainen (tilaajasisältöä), miltä esitys näytti maanantain harjoituksissa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.