Seija Rankinen purkitti Salaisen puutarhan

Seija Rankinen. Kuva: Anne Pesonen / Valokuvausliike Pesonen

Evijärveläiseltä Seija Rankiselta on ilmestynyt uusi single, jossa soi Keijo Laitisen sanoittama ja Charles Plogmanin säveltämä Salainen puutarha. Kappaleen on sovittanut Kjell Lolax, ja se on purkitettu Charles Plogmanin studiolla Mustasaaressa.

Radiosoittojen lisäksi Rankisen tulkintaa Salaisesta puutarhasta voi kuunnella Youtubessa. Livenä Salainen puutarha kuullaan ensimmäisen kerran 28. maaliskuuta, jolloin Rankinen esiintyy Härmän kylpylässä.

Lue aiheesta lisää Järviseudun Sanomista 11/2018.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.