Evijärven kirjasto avataan vasta tammikuussa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven kirjaston remontin valmistuminen venyy ensi vuoden puolelle. Kirjastonjohtaja Merle Kupila kertoo, että uudistettujen tilojen avajaisia vietetään tammikuun jälkimmäisellä puoliskolla. Alun perin avajaiset piti pitää joulukuussa.

Kirjasto on ollut remonttisulussa syyskuun alusta alkaen. Remontissa kirjaston sisätilat uusitaan kokonaan. Samalla kirjastoon asennettaan laitteet, joiden myötä tiloja voidaan käyttää myös omatoimikirjastona.

Mainos

Lue aiheesta lisää huomenna ilmestyvästä Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.