Kalervo Kujala on vuoden yrittäjä

Evijärven Yrittäjät ry on nimennyt vuoden yrittäjäksi Kalervo Kujalan.

Kalervo Kujala on toisen sukupolven yrittäjä, joka pyörittää isänsä Aimo Kujalan 1960-luvun alussa perustamaa korjaamoa. Kujala ehti olla isällään töissä reilu 10 vuotta ennen kuin hän siirtyi yrityksen ruoriin vuonna 1996.

Viimeisen reilun vuosikymmenen ajan on keskitytty pääasiassa henkilö- ja pakettiautoihin sekä maastureihin.

Mainos

Lue Kalervo Kujana haastattelu keskiviikkona ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.