Halkosaaren kesäteatterista sopimus

Halkosaaren kesäteatterin katsomoa suojaava katos on jo viety talvivarastoon. Keskellä näkyy rantasauna ja oikealla kahvilarakennus, jota perinteisesti kutsutaan hiihtomajaksi.

Julkaistu:

Aihe:

Viime viikolla Lappajärven kunnanhallitus hyväksyi kunnan ja Lappajärven kesäteatteri -yhtiön välisen yhteistoimintasopimuksen. Sopimus koskee kesäteatterin, konserttien ja muun viihdetoiminnan järjestämistä Halkosaaressa ensi kesästä lähtien. Yhtiö vuokraa teatterikatsomon, esitys- ja varastotilat, hiihtomajan, rantasaunan sekä pysäköintialueen.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 41/2017.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA