Melskettä uudella molskilla

Hannu Uusimäki näytti mallia alkulämmittelyssä.

Julkaistu:

Aihe:

Viime viikon tiistaina järjestettiin syksyn ensimmäiset painiharjoitukset Lappajärvellä. Kouluikäisten väli- ja kilparyhmä pääsi uudelle molskille. Molskissa eli painimaton pinnassa näkyy rengas, jonka sisällä painijoiden pitää pysyä otteluissa.

–Tuohon ei rengasta ole maalattu niin kuin ennen, vaan se on samaa materiaalia kuin muukin matto, kehui Lappajärven Veikkojen painijaoston puheenjohtaja Hannu Uusimäki.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 38/2017.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA