Kunta on perumassa vanhan paloaseman kaupan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Maanantaina kokoustanut Evijärven kunnanhallitus esittää valtuustolle, että vanhan paloaseman kauppa perutaan.

Valtuusto päätti alkukesästä ostaa kiinteistön Järvi-Z Oy:ltä. Kunnan oli tarkoitus siirtää tiloihin teknisen toimen varikko sekä työpaja Kieppis. Osan tiloista kunta olisi myynyt edelleen AP Rengastarvike Oy:lle.

Valtuutetut Markus Kattilakoski (kok.) ja Lasse Vertanen (sd.) ovat valittaneet aseman osto- ja myyntipäätöksistä hallinto-oikeuteen. Koska valitukset ovat hidastaneet asioiden etenemistä, Järvi-Z on esittänyt kunnalle kaupan peruuttamista. Yritys on ilmoittanut, että sillä on tiedossa kiinteistölle toinen ostaja, joka on valmis etenemään asiassa nopeasti.

Vaikka kunnanjohtaja Teemu Kejonen olisi pitänyt paloaseman ostoa kunnan kannalta kokonaistaloudellisena ja kustannustehokkaana, hän katsoo kaupan perumisen olevan perusteltua. Valitusten käsittely kestäisi hallinto-oikeudessa vähintään vuoden.

– Näin asia etenee yritysten kannalta nopeammin, Kejonen toteaa.

Lue aiheesta lisää huomenna ilmestyvästä Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.