Nuori pari ja vanha talo

Vanhasta pohjalaistalosta ei puutu elämää, kun pieni Paulus-poika konttaa vauhdilla pitkin ison tuvan lattiaa. Paulus muutti Evijärven Kivijärvenkylään Vetelistä tammikuun lopulla yhdessä vanhempiensa Jaana ja Antti Ahon kanssa.

Vuonna 1857 rakennettu talo oli ehtinyt olla muutaman vuoden ilman vakituista asutusta, kun Ahot bongasivat sen myynti-ilmoituksen netistä viime syksynä. Vaikka Ahot olivat katselleet taloja laidasta laitaan, vanha miellytti eniten silmää.

Mainos

Lue lisää keskiviikkona 29.4. ilmestyneestä lehdestä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.