Harvinainen trio asuu Antinrinteellä

Sisarukset Anneli Kivijärvi, Kyllikki Kivijärvi ja Hellin Särkijärvi asuvat nyt Evijärvellä Antinrinteen palvelukeskuksessa.

Antinrinteen palvelukeskuksessa Evijärvellä on harvinaislaatuinen tilanne. Saman käytävän varrella asuu peräti kolme sisarusta: Hellin Särkijärvi (s. 1922), Kyllikki Kivijärvi (s. 1924) ja Anneli Kivijärvi (s. 1933). Kolmikolla on ikää yhteensä yli 270 vuotta.

Sisarukset ovat omaa sukuaan Koskeloita ja syntyjään Lappajärveltä Koskelan kylältä. Kaikki kolme päätyivät aikoinaan Evijärvelle avioliiton myötä, itse asiassa vieläpä samaan kylään, sillä koko kolmikosta tuli särkikyläläisiä. Nyt sisarukset asuvat Antinrinteellä Antinhovin puolella.

Mainos

Lue sisaruksista lisää keskiviikon Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.