Taukotupa tarjoaa kohtauspaikan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven evankelis-luterilainen seurakunta on avannut Satasaaren kiinteistöön Taukotupa-kahvilan. Taukotupa on tarkoitettu nimensä mukaisesti paikaksi, jossa voi istahtaa hetkeksi alas kesken asiointireissun tai päivälenkin.

– Mitään ostopakkoa ei ole, diakonissa Anne Heikkilä painottaa ja kertoo, että seurakunta haluaa tarjota ihmisille ennen muuta kohtauspaikan.

Heikkilä ehti haaveilla seurakunnan omasta kahvilasta useamman vuoden. Lue Taukotuvasta lisää viime viikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA