PS ja KD saattavat jättää vaalit väliin Evijärvellä

Evijärven nykyisistä valtuustoryhmistä ehdokkaita ovat kevään kuntavaaleissa asettamassa ainakin keskusta, kokoomus ja sosialidemokraatit. Sen sijaan perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit eivät vielä tiedä, ovatko ne edustettuna vaaleissa.

Perussuomalaisten ryhmän puheenjohtaja Susanna Välikangas pitää omaa ehdokkuuttaan hyvin epätodennäköisenä. Hän myös epäilee, että puolue ei välttämättä aseta vaaleissa ollenkaan omaa listaa. Jari Anttikoski aikoo todennäköisesti siirtyä vaaleissa keskustan listalle. Perussuomalaisten ryhmän kolmas jäsen Mikko Paalanen ei ole osallistunut valtuustotyöskentelyyn pitkään aikaan.

Kristillisdemokraattien ainoa valtuutettu Petteri Laukkonen aikoo niin ikään jättäytyä vaaleissa sivuun.

Lue lisää aiheesta viime keskiviikon lehdestä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.