Evijärven ja Vimpelin Siwat vaakalaudalla

Evijärven ja Vimpelin Siwat ovat parhaillaan yt-neuvotteluiden piirissä. Lopettamisuhan alla oleva Evijärven Siwa on joutunut yt-neuvotteluihin kannattavuussyistä.

Myynnissä oleva Vimpelin Siwa kuuluu puolestaan kauppoihin, joista kilpailu- ja kuluttajavirasto on määrännyt Keskoa luopumaan paikallisen kilpailutilanteen vuoksi. Ainakaan vielä myymälälle ei ole löytynyt ostajaa.

Siwat ja Valintatalot siirtyivät viime vuonna Keskon omistukseen Suomen Lähikaupalta. Tuolloin omistajaa vaihtoi kaikkiaan 600 kauppaa. Viime viikolla käynnistyneet yt-neuvottelut koskevat niistä 114 myymälää.

Lue aiheesta lisää tänään keskiviikkona ilmestyneestä lehdestä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.