Meijerillä vaihtui vetovastuu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven Osuusmeijerin toimitusjohtaja on vaihtunut. Kalevi Rintala jäi tehtävästä elokuussa eläkkeelle. Mies kahvitellaan vapaille hieman jälkiperoisesti tänään torstaina. Rintala ehti palvella meijeriä lähes 20 vuotta.

Uutena toimitusjohtajana on aloittanut Jarkko Kattilakoski, joka on tuttu meijerin myymälästä. Kattilakoskella on vahva maataloustausta, sillä hän on toiminut aiemmin muun muassa sikatilayrittäjänä ja lomittajana. Meijerille hän päätyi vuonna 2013 suorittaessaan agrologiopintoihinsa kuulunutta työharjoittelua. Harjoittelun jälkeen Kattilakoski jäi meijeriin myyjäksi. Päivätyönsä ohella mies pitää kasvinviljelytilaa.

Evijärven Osuusmeijeri on perustettu vuonna 1929. Tuotannollista toimintaa talossa ei ole ollut enää vuosikymmeniin, mutta meijeri välittää tuottajiensa maidon Valiolle. Tuotantoneuvonta, maidonkeräys ja osa taloushallinnosta ostetaan Osuuskunta Maitosuomelta.

Evijärven Osuusmeijerin liki kuuden miljoonan euron liikevaihdosta noin 70 prosenttia muodostuu maidonvälityksestä, loppuosa tulee tuote- ja tarvikekaupasta.

Lue lisää Järviseudun Sanomista!

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA