“Yrittäjäliike on kansanliike”

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen puhui keskiviikkona Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien syyskokouksessa Lappajärvellä. Hän muistutti, että yrittäjäliike on kansanliike, joka kokoaa yli 100 000 yrittäjää eri puolilla Suomea.
–Mitä enemmän meitä on, sitä vahvempia olemme. Siksi on tärkeää olla porukalla mukana ajamassa yrittäjän asiaa, ja sen voima on siinä, että se on läsnä kaikissa Suomen kunnissa ja maakunnissa, mutta myös pääkaupungissa ja Euroopassa. Tämä rakenne antaa meille erinomaiset edellytykset kehittää yrittäjyyttä kaikilla vaikuttamisen kentillä.
Pentikäisen mukaan kuntavaalit ovat tärkeä vaikuttamisen hetki yrittäjille läpi maan.
–Kannustan yrittäjiä laajalti ehdolle. Yrittäjä jos joku tietää, miten kuntaa voi kehittää niin, että siellä voivat yritykset menestyä ja luoda työpaikkoja. Kun kunnassa on menestyviä yrityksiä, jotka tuovat työtä ja verotuloja, kunnalla on edellytyksiä huolehtia kaikista kuntalaisista ja kehittää palveluita.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Karikkolaisia joulutunnelmissa: Antti Purola, Katja Kujala, Kaisa Perälä ja Maija Perälä.

Karikko laulaa taas joulutunnelmaa

KULTTUURIYHDISTYS Karikko ry:n perinteisiin kuuluu joululaulukierros Lappajärven palvelukodeissa. Tänä vuonna on vuorossa seitsemäs kerta: koronan

Karikkolaisia joulutunnelmissa: Antti Purola, Katja Kujala, Kaisa Perälä ja Maija Perälä.

Karikko laulaa taas joulutunnelmaa

KULTTUURIYHDISTYS Karikko ry:n perinteisiin kuuluu joululaulukierros Lappajärven palvelukodeissa. Tänä vuonna on vuorossa seitsemäs kerta: koronan

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.