Kunnanhallitus esittää viemäröintirahaa Kärnään

Julkaistu:

Aihe:

Tiistaina pitämässään kokouksessa Lappajärven kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle, että se myöntäisi kuluvalle vuodelle 200 000 euron määrärahan Kärnän pohjoisosan ykkösvaiheen viemäröinnin rakentamiseen. Loput 400 000 euroa varattaisiin ensi vuoden talousarvioon.

Lisäksi kunnanhallitus päätti esittää, että kunnan tuloveroprosentti on ensi vuonna 21,00 prosenttia. Yleiseksi kiinteistöveroprosentiksi esitetään 1,0 prosenttia, vakituisille asuinrakennuksille 0,55 prosenttia ja muille asuinrakennuksille 1,15 prosenttia. Yleishyödyllisiltä yhteisöiltä ei perittäisi kiinteistöveroa.

Mainos

Lappajärven kunnanvaltuusto kokoontuu ensi maanantaina 14. marraskuuta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.