Kivitipulle uudet omistajat

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tänään keskiviikkona kerrottiin Kivitippu-kylpylähotellin uusista omistajista. Lomayhtymä ry:n ja Lomayhtymä Finland Oy:n Lappajärven Nykälänniemellä omistamat kiinteistöt ja irtaimisto siirtyvät perustettavan uuden yhtiön omistukseen kaupalla. Perustettavan yhtiön omistajina ovat kolme yrittäjää yhteensä 80 prosentilla ja Lappajärven kunta 20 prosentilla.

Mukaan lähtevät yritykset ovat Eko-Kvintti Oy, taustallaan lappajärveläislähtöinen Tero Mäki, Höltti Oy taustallaan lappajärveläinen Rantakankaan perhe ja Star Garden Oy taustallaan evijärveläinen Seppo Kultalahti perheineen.

Tiedotteen mukaan jatkosuunnitelmat tarkentuvat, kun kiinteistön kunto käydään läpi. Kauppaan sisältyy lukuisia yksityiskohtia ja kaupan kohteena olevia eriä, ja tarkemmat neuvottelut näistä käydään loppuvuoden aikana. Myyjä on kuitenkin hyväksynyt ostajien tekemän kokonaistarjouksen, jonka mukaan omistusoikeus siirtyy tammikuussa 2017.

Kauppahinta on 550 000 euroa, minkä lisäksi ostaja varautuu merkittäviin peruskorjauskustannuksiin.

Ostajien mukaan kaupan syynä on halu ylläpitää ja edelleen kehittää Kivitippua Lappajärven matkailun keskipisteenä. Ostajataho kiittää Lomayhtymän työntekijöitä omistautumisesta ja Kivitipun eteen tähän asti tehdystä työstä. Työsuhteiden jatkosta päätetään jatkoneuvotteluiden jälkeen. Lomayhtymä Finland irtisanoi työntekijänsä aikaisemmin tänä vuonna.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.