Kivitipusta kaupat

Julkaistu:

Aihe:

Lomayhtymä ry ja sen päärahoittaja Nordea ovat tänään perjantaina hyväksyneet tarjouksen, jolla Lappajärven kunta yhteistyökumppaneineen ostaa perustettavan yhtiön lukuun kaiken Lomayhtymä ry:n ja Lomayhtymä Finland Oy:n omistuksen Lappajärven Nykälänniemessä. Kyseessä on entinen Kivitippu-kylpylähotelli. Kunnan osuus perustettavasta yhtiöstä on 20 prosenttia. Asiasta tiedotetaan lisää ensi viikon keskiviikkona.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.