Urheilijoiden ja yrittäjien projekteista vireyttä Evijärvelle

Evijärvellä on polkaistu käyntiin kaksi Leader-ryhmä Aisaparin rahoittaa projektia, Evijärven Urheilijoiden Kuntalaiset kuntoon -hanke sekä Evijärven yrittäjien Elinvoimainen Evijärvi -hanke.

Urheiluseuran hankkeen tarkoituksena on herättää kuntalaisten into ja kipinä liikuntaan. Yrittäjäyhdistyksen hankkeen tavoitteena on nostaa puolestaan Evijärven keskusta vireäksi kaupanteon, viihtymisen ja tapahtumien paikaksi sekä parantaa keskustan alueen yrittäjien kilpailukykyä kehittämällä keskeisiä osaamisalueita.

Molemmille projekteille on palkattu yhteiseksi hankevetäjäksi evijärveläinen Petteri Laukkonen. Kummassakin hankkeessa kokonaisbudjetti on 100 000 euroa, josta Aisaparin myöntämä tuki on 90 000 euroa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.