Eskaritilan rakennustyöt käyntiin

Kirkonkylän koulun uusien esiopetustilojen pohjatyöt aloitettiin Evijärvellä viime viikolla. Esiopetukselle tulee siirrettävä hirsirakennus, jonka pitäisi olla käyttökunnossa koulun alkuun mennessä.

Evijärven kunnanhallitus valitsi toukokuussa tilojen toimittajaksi Finnlamelli Oy:n. Hankintapäätöksestä on valitettu markkinaoikeuteen. Yksi tarjouskilpailussa mukana ollut yritys katsoo, että kunta on tehnyt virheen tarjousvertailussa. Tieto valituksesta tuli kuntaan perjantaina.

Kunnanjohtaja Teemu Kejonen kertoo, että kunta on ollut yhteydessä Kuntaliiton lakimieheen. Rakennustöitä on päätetty jatkaa alkuperäisen suunnitelman mukaan, jotta esikoululaisille on tilat koulun alkaessa.

Mainos

Kirkonkylän koulun esiopetus on ollut sisäilmaongelmien takia kolme vuotta väistössä koulun näyttämöllä. Tulevana syksynä esikoululaisia on niin paljon, etteivät lapset mahdu enää vanhoihin väistötiloihin.

Esiopetuksen tilat rakennetaan alakoulun viereen nurmikentän puolelle.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.