Evijärveläisnuoret osallistuvat Euroscolaan

Ryhmä Evijärven lukion opiskelijoita osallistuu huhtikuun puolivälissä Euroscola-kokoukseen, johon on kutsuttu koululaisryhmiä eri puolilta Euroopan unionia. Nuorten kokous järjestetään Euroopan parlamentin tiloissa Strasbourgissa.

Evijärven lukio on yksi yhdeksästä suomalaiskoulusta, jotka on valittu edustamaan Suomea tämän kevään Euroscola-kokouksiin. Kokouksia järjestetään useampia, joista evijärveläiset osallistuvat perjantaina 15. huhtikuuta pidettävään kokoukseen.

Euroscola-päivän ohjelmaan kuuluu muun muassa ryhmätöitä, jotka liittyvät EU:n ajankohtaisiin ja tulevaisuutta koskeviin aiheisiin. Nuoret jaetaan kokouksessa monikansallisiin työryhmiin. Ryhmät valmistelevat omat esityksensä kokouspäivän päättävään täysistuntoon.

Evijärven lukiosta Euroscola-matkalle lähtee 24 opiskelijaa ja kolme opettajaa.

Lue keskiviikkona 30.3. ilmestyneestä Järviseudun Sanomista, miten Evijärven lukiossa on valmistauduttu Euroscola-matkaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.