Evijärveläisnuoret osallistuvat Euroscolaan

Ryhmä Evijärven lukion opiskelijoita osallistuu huhtikuun puolivälissä Euroscola-kokoukseen, johon on kutsuttu koululaisryhmiä eri puolilta Euroopan unionia. Nuorten kokous järjestetään Euroopan parlamentin tiloissa Strasbourgissa.

Evijärven lukio on yksi yhdeksästä suomalaiskoulusta, jotka on valittu edustamaan Suomea tämän kevään Euroscola-kokouksiin. Kokouksia järjestetään useampia, joista evijärveläiset osallistuvat perjantaina 15. huhtikuuta pidettävään kokoukseen.

Euroscola-päivän ohjelmaan kuuluu muun muassa ryhmätöitä, jotka liittyvät EU:n ajankohtaisiin ja tulevaisuutta koskeviin aiheisiin. Nuoret jaetaan kokouksessa monikansallisiin työryhmiin. Ryhmät valmistelevat omat esityksensä kokouspäivän päättävään täysistuntoon.

Evijärven lukiosta Euroscola-matkalle lähtee 24 opiskelijaa ja kolme opettajaa.

Lue keskiviikkona 30.3. ilmestyneestä Järviseudun Sanomista, miten Evijärven lukiossa on valmistauduttu Euroscola-matkaan.

Jaa juttu: