Makuverstas kokoontui Lappajärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärvellä pohdittiin ja testailtiin, minkälaisia makuja tyrnimarjoista saadaan esille. Makuverstas oli osa Ruokaverstas-hanketta, jossa viritellään uudenlaisia toimintatapoja elintarvikealan kehitystyöhön. Siinä yhdistyvät tutkitun tiedon soveltaminen käytäntöön ja keskustelujen tuomat oivallukset. Mukana on sekä yrityksiä, tutkijoita, opiskelijoita että ruokaharrastajia.
Teoriaosuuden jälkeen alkoi kuhina keittiössä. Katso video tästä.

Lue lisää keskiviikkona Järviseudun Sanomista 7/2016.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.