Evijärvi-Ina ja Lassilan silta pääsivät korjauslistalle

Kantatie 63 välillä Evijärvi–Ina ja Lassilan silta ovat päässeet mukaan valtion liikenneväylien korjauspakettiin. Evijärvi–Ina-tien korjaamiseen on varattu 3,6 miljoonaa euroa ja tien varrella sijaitsevan Lassilan sillan vahventamiseen 1,4 miljoonaa euroa.

Liikennevirasto julkaisi tänään korjausvelkaohjelman, joka sisältää yhteensä 600 miljoonaa euroa maantie-, rata-, vesiväylä- ja digitalisointihankkeita vuosille 2016–2018.

Korjausvelalla tarkoitetaan sitä rahasummaa, joka tarvittaisiin liikenneväylien saattamiseksi nykytarpeita vastaavaan hyvään kuntoon. Korjausvelan vähentämiseen tähtäävä ohjelma on osa Sipilän hallituksen 1,6 miljardin euron kärkihankekokonaisuutta.

Mainos

Kolmivuotinen korjausohjelma on laadittu yhteistyössä Ely-keskusten kanssa. Korjauskohteiden valinnassa on painotettu elinkeinoelämän tarpeita.

Kantatie 63:lla on vilkas raskas liikenne ja tietä käytetään pitkän matkan kuljetuksiin. Tie levennetään ja pinta korjataan vastaamaan liikennettä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.