Nuoret Evijärvellä uusiin tiloihin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven koulukeskuksen liepeillä sijaitseva kunnan nuorisotilat on muuttanut rakennuksesta toiseen. Uusi tila on lukiosiiven takana sijaitsevassa vanhassa asuintalossa. Vanhojen nuorisotilojen rakennus aiotaan purkaa.

Nuoret ovat itse kunnostaneet uusia tiloja maalamalla. Tilat otettiin käyttöön tällä viikolla, jolloin jokainen yläkoulun ikäluokka pääsi tiloihin omalla vuorollaan. Virallisia avajaisia vietettiin perjantai-iltana.

Ruokavälituntien ja perjantai-iltojen päivystysten lisäksi nuorisotiloissa järjestetään erilaisia kerhoja, kokouksia sekä tukioppilaiden kokoontumisia sekä nuorten omia tilaisuuksia.

Lue uudesta nuorisotilasta ensi viikon Jarviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.