Alajärvi

 1. Turvallinen koulutie

  Koulut alkavat taas joten teille ja kaduille ilmestyy erikokoisia ja -ikäisiä koululaisia. Autoilijoiden kannattaa muistaa, että lapset liikkuvat siellä jossain, vaikka ne eivät aina näy. Poliisi valvoo tuttuun tapaan liikennettä erityisesti koulujen läheisyydessä lähiviikkoina.

 2. TURKULAISET Markus Niinistö, Antti Raaska ja Rafael Salmi viettivät kesän Alajärvellä työn merkeissä. He ovat kuudennen vuoden lääketieteen opiskelijoita, ja työskentelivät Alajärven terveyskeskuksessa. –On viihdytty tosi hyvin, ja voidaan kehua Alajärveä sekä työ- että asuinpaikkana, Raaska totesi.

 3. Peli ei ole vielä menetetty

  Vaikka Alajärven Ankkurit on kerännyt kauden aikana pelaamastaan 26 ottelusta 16 pistettä ja se on sarjan hännillä, ei joukkueen leirissä ole luovuttu toivosta, että sarjapaikka säilyy ja Superpesistä pelataan Alajärvellä jatkossakin.

 4. Salaisia piilopaikkoja kiireen keskelle

  YKSINKERTAISELLA, mutta yksityiskohtaisella ja pitkäjänteisellä työskentelyllä syntyy pakopaikkoja levottomasta maailmasta. Taiteilija Piia Rantakankaan tussikynällä, musteella ja paperiveitsellä luomat teokset ovat täynnä kasveja, puita, eläimiä ja pieniä rakennuksia, joita on pysähdyttävä katsomaan: niistä löytää sekä yksityiskohtia että pieniä ihmeitä.

 5. JÄRVISEUTULAISURHEILIJAT toivat viikonloppuna Lappeenrannassa käydyistä Kalevan kisoista kolme mitalia.

 6. Lauantain kilpailupäivän aikana nähdään Lappeenrannassa monta järviseutulaisurheilijaa taistelemassa SM-mitaleista.

 7. Järviseutulaisten kuulumisia Lappeenrannan Kalevan kisoista.

 8. Torstaina iltapäivällä Lappeenrannassa käynnistyvissä Kalevan kisoissa yleisurheilun SM-mitaleita tavoittelee moni järviseutulainen urheilija.

 9. Mönkijää hankkimassa olevan kannattaa ennen ostopäätöstä tehdä taustatyö huolellisesti. Mönkijän turvallinen käyttö vaatii kuskilta tietoa ja taitoa ajoneuvon ominaisuuksista ja sitä koskevista säännöistä. Tutustuminen kannattaa aloittaa perusasioiden kertaamisella.

 10. Hälytys keskisuuresta tieliikenneonnettomuudesta tiistaina 30.7.2019 kello 12:29.