Alajärvi

 1. Teknologiatiistai-tapahtuma toi Jamin metallialan yksikön tiloihin Vimpelin teollisuusalueelle yritysvieraita.

 2. Alajärven Työpaja Kipinässä ja Vimpelin Apajassa vietettiin eilen joulumyyjäisiä.

 3. VALOKUVAAJA ja nuoriso-ohjaaja Valtteri Salo toteutti viime lukuvuonna järviseutulaisten, alakoulun 5.-6. -luokkalaisten kanssa Minun Järviseutuni -valokuvausprojektin. Sen satoa on nähtävillä vuodenvaihteen yli Alajärven ja Vimpelin kirjastoissa digitaalisessa näyttelyssä, jossa parasta kuvaa voi äänestää.

 4. Uusikylän koulun kohtalolle sinetti

  Alajärven kaupunginvaltuusto kokoontui 25. marraskuuta.

 5. Alajärven monitoimihallin ensimmäinen salibandyturnaus, kolmosdivaria pelaavan S.C. Alajärven naisten joukkueen kotiturnaus, jossa pelattiin 11 ottelua, kiinnosti yleisöä. Tuloksellisestikin turnaus oli onnistunut, kotijoukkue kaatoi sekä sarjajumbon että -kärjen.

 6. S.C. ALAJÄRVEN salibandyn miesten III-divisioonaa pelaava joukkue avasi pistetilinsä ottamalla lauantaina Vaasassa pelatussa neljännessä turnauksessaan täyden pistepotin.

 7. Alajärven kaupungin itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia on pitkin päivää eri puolilla pitäjää. Juhlajärjestelyt on toteutettu yhteistyössä Alajärven kaupungin, Alajärven seurakunnan ja Lehtimäen kappeliseurakunnan, Paavolan koulun, Alajärven reserviläisten, Lions Club Alajärvi-Järviseudun, Korsukuoron ja Lehtimäen mieskuoron kesken.

 8. LOS Bombers otti pisteet lauantaina Pietarsaaressa pelatusta ottelusta JPK:ta vastaan, mutta ilman taistelua järviseutulaiset eivät pisteitä antaneet.

 9. Tiedotusta, vuoropuhelua, palautetta ja toivomuksia. Niistä on tehty kansalaisillat, joita Järvi-Pohjanmaan perusturva järjestää kaikissa kunnissaan.

 10. Äänestä Special Luciaa

  Vuoden 2019 Special Lucia valitaan joulukuun 11. päivä. Äänestä suosikkiasi viidestä ehdokkaasta.