Alajärvi

 1. Alajärven ja Vimpelin kirjastopalvelut elävät ajassa.

 2. Ankkurit luottaa omiin poikiin

  Alajärven Ankkurit julkisti Ykköspesis-joukkueensa rungon perjantaina.

 3. Rokotebussi palasi liikenteeseen

  ROKOTE-tunnuksin varustettu Alajärven kaupungin tila-auto kiertää kyliä tällä ja ensi viikolla. Tänään se vieraili jo Lehtimäen taajamassa.

 4. ALAJÄRVEN Ankkurit julkisti Ankkurisydän-keräyksen varojenkeruun tueksi. Sen tavoitteena on koota kahden kuukauden aikana 100 000 euron summa seuran talouden tasapainottamiseksi.

 5. SPORT Club Alajärven naisten salibandyjoukkue pelaa jälleen lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Joukkueen kausi 3-divarin Pohjanmaan lohkossa 6 käynnistyi lokakuun ensimmäisenä lauantaina.

 6. KAUPUGIN kirjelmässä Sininen tie ry:lle huomio kiinnittyy valtatien ja sisääntulotien risteykseen sekä valtatien talvikunnossapidon parantamiseen.

 7. Juutille apuraha lastenkirjan tekemiseen

  Alajärven sivistyslautakunnan päätöksiä.

 8. Alajärvellä kaupungin ja Yrittäjien keskustelutilaisuudessa (23.10.2019) vastattiin yrittäjien ennakkoon antamiin sekä paikan päällä esille tulleisiin sekä kuntalaisten kysymyksiin, ja ideoitiin keinoja, joilla viedä Alajärveä ja seutukuntaa eteenpäin. Yhteistyö Järviseudun alueen kuntien kesken nousi esille monessa yhteydessä.

 9. Postinjakelu, käsittely ja kuljetus ovat marraskuussa lakossa kaksi viikkoa, jos työehtosopimusneuvotteluissa ei edetä. Järviseudun Sanomat julkaisee tuplanumeron ensi viikolla, ja ilmestyy seuraavan kerran viikolla 47.

 10. Alajärven kaupunginvaltuuston kokouksessa maanantai-iltana käsiteltiin paloaseman rakentamisen lisäksi veroprosentteja ja tehtiin valtuustoaloitteita.