Alajärvi

 1. Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoima, seitsemän kunnan yhteinen aluemarkkinointihanke on käynnistynyt. Marraskuun alussa sen projektipäällikkönä on aloittanut Maria Yli-Sikkilä.

 2. Kaupan Kehittämisryhmä järjestää 29. marraskuuta joulunavauksen tutuksi tulleella tyylillä. Samalla useissa yrityksissä vietetään kolmatta kertaa Black Fridayta.

 3. Syksyn 2019 ylioppilaskirjoitusten tulokset on julkistettu. Järviseudun lukioiden ylioppilaat päivitetään tähän juttuun.

 4. Paloasemahanke etenee Alajärvellä

  Alajärven kaupunginhallituksen päätöksiä.

 5. Mainos

  Haluatko pysyä ajan tasalla mökkikuntasi tapahtumista ja kunnallisista tiedotuksista mökkialuettasi koskien? Liity Järviseudun Sanomien kesäasukasrekisteriin, niin pysyt kartalla.

 6. Posti aloitti lakkonsa maanantaina 11. marraskuuta.

 7. Soinilaisen kuvataiteilijan Mai Syrjälän taidenäyttely Ihmettele on esillä Villa Väinölässä marraskuun ajan: perinteisten maalausten lisäksi nähtävillä on kolmiulotteisia töitä, sommitelmia ja kollaaseja.

 8. Alajärven monitoimihalli avattiin virallisesti käyttöön perjantaina iltapäivällä.

 9. Aluetaidemuseosta vastuumuseoksi

  UUDISTETTU museolaki tulee voimaan vuoden vaihteessa, jolloin alueellinen vastuumuseojärjestelmä korvaa nykyisen maakuntamuseo- ja aluetaidemuseojärjestelmän. Nelimarkka-museolle on myönnetty Etelä-Pohjamaan alueellinen taidemuseotehtävä. Alueellisia vastuumuseoita on Suomessa 31.

 10. Kauhavan Lentohotellilla järjestetään tiistaina 12. marraskuuta vesiensuojeluaiheinen iltapäiväseminaari.